Το "Survivor" θέλει να απαντήσει στους "Νομάδες" με... Πρωταθλητή Ευρώπης!

Έναν ποδοσφαιριστή που κατέκτησε το Euro 2004 θέλει να "κλείσει" η παραγωγή του "Survivor", προκειμένου να χτυπήσει τον ανταγωνισμό που ακούσει στο όνομα "Νομάδες".

Το "Survivor" θέλει να απαντήσει στους "Νομάδες" με... Πρωταθλητή Ευρώπης!

Το... μονοπώλιο που είχε το Survivor τη φετινή σεζόν "σπάει" αφού στο παιχνίδι μπαίνουν ακόμη δύο ριάλιτι επιβίωσης στην ελληνική τηλεόραση, το Survival και οι Νομάδες.

Κι αν για εκείνο του "Ε" ακόμη δεν έχει ακουστεί κάτι, το ριάλιτι του ΑΝΤ1 φαίνεται να έχει κλείσει τον 18 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή kick boxing, Μιχάλη Ζαμπίδη, ενώ ακούστηκε πως θέλει να κάνει προσέγγιση και στον πρώην σταρ του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ.

Αυτά βλέπουν στον ΣΚΑΪ και θέλουν να περάσουν στην αντεπίθεση με μεγάλο όνομα για το Survivor 2. Για την ομάδα των Διασήμων λοιπόν, τη θέση του ποδοσφαιριστή που είχε στο πρώτο ο Λάμπρος Χούτος, θέλουν να τη δώσουν όπως ακούγεται στον Πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική το 2004, Γιούρκα Σεϊταρίδη!

Ο Γιούρκας είναι το δεύτερο μεγάλο όνομα ποδοσφαιριστή που ακούγεται για το Survivor μετά τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος όμως είναι... δύσκολος. Από την άλλη, ο Σεϊταρίδης έχει ότι χρειάζεται για να γίνεις νέος "Ντάνος". Έχει και την εμφάνιση, αλλά και αθλητικό σώμα για τις δοκιμασίες που απαιτούνται. Μοναδικό εμπόδιο για το "ναι" θα ήταν το εστιατόριο που διατηρεί στο Θησείο, αφού θέλει να έχει συνεχώς τον έλεγχο.

Κατά τα άλλα είναι σε τρομερή κατάσταση...

Γ. Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK