Το ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ: με κουβέρτα της Άρσεναλ στις εξέδρες!

Για ένα ακόμα παιχνίδι η Άρσεναλ αγωνίστηκε με πάρα πολλά καθίσματα άδεια στο "Emirates", παρόλα αυτά κάποιοι δεν... αφήνουν με τίποτα την ομάδα του Βενγκέρ. Δείτε PHOTOS!

Arsenal's manager Arsene Wenger waits for the kick-off of the Europa League, round of 16 first-leg soccer match between AC Milan and Arsenal, at the Milan San Siro stadium, Italy, Thursday, March 8, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Arsenal's manager Arsene Wenger waits for the kick-off of the Europa League, round of 16 first-leg soccer match between AC Milan and Arsenal, at the Milan San Siro stadium, Italy, Thursday, March 8, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Τι και αν η Άρσεναλ θριάμβευσε μεσοβδόμαδα νικώντας 2-0 τη Μίλαν στο "San Siro" (Μιχιταριάν και Ράμσεϊ οι σκόρερ) και αποκτώντας τεράστιο προβάδισμα για την πρόκρισή της στους "8" του Europa League;

Η κάκιστη πορεία της στη φετινή Premier League που την έχει φέρει στην 6η θέση του πίνακα και ουσιαστικά εκτός 4άδας που οδηγεί στο Champions League έχει προκαλέσει πολύ μεγάλη απογοήτευση στους φίλους της, με αποτέλεσμα αρκετά από τα εντός έδρας παιχνίδια της να διεξάγονται μπροστά σε αμέτρητα άδεια καθίσματα.

Θέαμα πρωτόγνωρο τα προηγούμενα χρόνια αλλά σύνηθες φέτος, με μερίδα οπαδών να θέλει με αυτό τον τρόπο να στείλει μήνυμα στη διοίκηση πως δεν είναι πλέον ευχαριστημένη με αυτό που προσφέρει η ομάδα με τον Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο της και επιζητεί αλλαγή!

Την ώρα πάντως που αρκετοί επιλέγουν να μην πάνε γήπεδο υπάρχουν και κάποιοι που δεν αφήνουν τους "κανονιέρηδες" να παίζουν μόνοι ακόμα και με πολύ ψυχρές θερμοκρασίες, με τον Ίαν Ράιτ να είναι ένα χαρακτηριστικο παράδειγμα.

Ο παλαίμαχος άσος των Λονδρέζων και ένας από τους πιο δεινούς σκόρερ στην ιστορία τους εμφανίστηκε στις εξέδρες του "Emirates" καλυμμένος με μία κατακόκκινη κουβέρτα (!) με το σήμα της Άρσεναλ, με τη φωτογραφία του να γίνεται viral μέσα σε λίγες ώρες...

News 24/7

24MEDIA NETWORK