Το ζευγάρι της χρονιάς: Ιωάννης και Άννα είναι μαζί

Το... μυστικό που κρατούσαν κρυφό τους τελευταίους μήνες το αποκάλυψαν με μια κοινή τους καλοκαιρινή φωτογραφία που στάζει μέλι!

EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο δυναμικός Ιωάννης Παπαπέτρου και η γοητευτική Άννα Πρέλεβιτς αποτελούν ζευγάρι και (πλέον) δεν το... κρύβουν. Φωτογραφίζονται μαζί και χαίρονται τον έρωτά τους κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών τους. Με φόντο το υπέροχο ηλιοβασίλεμα ελληνικού νησιού.

Πληροφορηθήκαμε πως ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού και η παρουσιάστρια-μοντέλο (κόρη του Μπάνε Πρέλεβιτς) είναι μαζί τους τελευταίους τρεις μήνες. Κι έφτασε προφανώς η ώρα να τ' ομολογήσουν χωρίς ενδοιασμούς. Τελικά το γεγονός πως η Άννα βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για το Final-4, για να συμπαρασταθεί στον αγαπημένο της και την ομάδα του, τον Ολυμπιακό, δεν ήταν καθόλου τυχαίο.

Στο πρόσωπό τους και στη ζεστή αγκαλιά που ο Ιωάννης έχει πάρει την Άννα καθρεπτίζονται τα πλούσια συναισθήματά τους. Περνούν καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω, δεν νομίζετε;

Το ζευγάρι της χρονιάς: Ιωάννης και Άννα είναι μαζί

Σ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK