Χτυπούν πρωτάθλημα και οι... Wags της Λίβερπουλ!

Η Λίβερπουλ είναι φέτος καθόλα εντυπωσιακή εντός γηπέδου όμως το ίδιο ισχύει και έξω από αυτό. Η σύντροφος του Ντάνι Ινγκς είναι το ιδανικό παράδειγμα (photos)!

Χτυπούν πρωτάθλημα και οι... Wags της Λίβερπουλ!

Τυχερός μέσα στην ατυχία του. Ο Ντάνι Ινγκς έχει τεθεί εδώ και καιρό εκτός δράσης λόγω τραυματισμού και περιμένει την ώρα του για να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Λίβερπουλ (αυτή την περίοδο παίρνει παιχνίδια στα πόδια του με την Κ23 των "κόκκινων"), ωστόσο υπάρχει ένας καλός λόγος για να...  παρηγοριέται.

Αυτός ονομάζεται Τζόρτζια Γκιμπς, με το πανέμορφο μοντέλο από την Αυστραλία (με βάση των επαγγελματικών της δραστηριοτήτων το Λονδίνο) να βρίσκεται στο πλευρό του Άγγλου επιθετικού και να φροντίζει μάλιστα να ανεβάζει τη διάθεση του με κάθε δυνατό τρόπο.

Η τελευταία απόπειρά της για να του φτιάξει το κέφι ήταν μάλιστα απόλυτα επιτυχημένη αν κρίνει κανείς από το χαμόγελο που "απέσπασε" από τον παίκτη και το οποίο αποτυπώθηκε στη φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Κοιτώντας πάντως την φωτογραφία, ένα είναι το σίγουρο: ελάχιστοι πρόσεξαν τον Ινγκς...

 

 

Η ΤΖΟΡΤΖΙΑ ΓΚΙΜΠΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ INSTAGRAM:

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα