ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Ο Σάντσες θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό”, δήλωσε ο μάνατζερ του παίκτη

O Kριστόφ Μονγκάι σε συνέντευξή του σε αθλητική εφημερίδα, δήλωσε ότι ο Κάρλος Σάντσες, επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή τόνισε ότι ο πελάτης του γνωρίζει τα πάντα για τους πρωταθλητές Ελλάδας, τους φιλάθλους της ομάδας και το γήπεδο "Γ.Καραϊσκάκης".

“Ο Σάντσες θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό”, δήλωσε ο μάνατζερ του παίκτη

Οι δηλώσεις του Κριστόφ Μονγκάι:

“Ο Κάρλος θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό, το έχουμε συζητήσει κι αυτό είναι ξεκάθαρο. Εκτιμώ τον κύριο Μαρινάκη, όπως και τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι μεγάλη ομάδα”, δήλωσε αρχικά στη “Sportday” o μάνατζερ του παίκτη.

“Ο Κάρλος γνωρίζει τα πάντα για τον Ολυμπιακό, έχει μάθει όλα όσα πρέπει να γνωρίζει. Για την ομάδα, το γήπεδο, τον κόσμο, που είναι φανταστικός, τα πάντα. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Yπάρχουν προσφορές από άλλες δύο γαλλικές ομάδες. Και μάλιστα είναι πολύ καλές προσφορές. Νομίζω ότι θα πρέπει να περιμένουμε δύο-τρεις εβδομάδες”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ