ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Ρέστα” για Ακουιλάνι η Γιουβέντους

Έτοιμη να δώσει «γη και ύδωρ» για να εντάξει στο δυναμικό της τον Αλμπέρτο Ακουιλάνι είναι η Γιουβέντους, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Tuttosport. Η «γηραιά κυρία» θέλει διακαώς τον μέσο της Ρόμα και είναι αποφασισμένη να τον αποκτήσει.

“Ρέστα” για Ακουιλάνι η Γιουβέντους

Πρόσφατα ο ιταλικός Τύπος έκανε λόγο για ενδεχόμενη ανανέωση του νεαρού μέσου με τους «τζιαλορόσι» πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όμως ο ίδιος δεν επιβεβαίωσε τίποτα. Για το Euro έμειναν… λίγες ώρες και το μέλλον του Ακουιλάνι δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Η Γιουβέντους φέρεται να έχει προσφέρει 10 εκατομμύρια ευρώ και τον Βιτσέντζο Ιακουίντα για τον Ιταλό διεθνή, προσφορά που μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει από τους διοικούντες την ομάδα της πρωτεύουσας.

Ο Ιακουίντα αποκτήθηκε μόλις πέρυσι από τη «Γιούβε», όμως δεν ικανοποίησε και σε συνδυασμό με την άφιξη του Αμάουρι από την Παλέρμο, δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν. Παράλληλα, ο τεχνικός της Ρόμα, Λουτσιάνο Σπαλέτι, ήθελε να αποκτήσει τον 26χρονο επιθετικό προτού μετακομίσει στο Τορίνο, έτσι κατά τα φαινόμενα ο Ακουιλάνι προβάρει τα «μπιανκονέρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK