Φαλκάο: “Ευχαριστώ τον Θεό”
Ο απόλυτος άρχων του αγώνα, ο MVP του τελικού Φαλκάο, με τα δύο γκολ που σημείωσε, αποτέλεσε το σημείο αναφοράς. Με δηλώσεις του μετά το τέλος του τελικού μίλησε για στιγμές ευτυχίας που του χαρίζει ο νέος τίτλος.
“Ήρθα στην Ατλέτικο για να κερδίσω και ευχαριστώ τον Θεό για αυτήν την ευκαιρία απόψε, κάτι που λίγοι παίκτες μπορούν να απολαύσουν.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, όλους στον σύλλογο και φυσικά την σύζυγό μου και όλη την οικογένειά μου την Κολομβία. Το κύπελλο είναι για αυτούς, αλλά και για όλους του φιλάθλους της Ατλέτικο”.
Από την πλευρά του ο Ντιέγκο που πέτυχε το τρίτο γκολ της Ατλέτικο, δήλωσε: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά παίξαμε εξαιρετικά. Ήμασταν σχεδόν τέλειοι απόψε, αν και αντιμετωπίζαμε μια σπουδαία ομάδα. Είναι ένα όνειρο, μια απίστευτη στιγμή”.