ΜΠΑΣΚΕΤ

Ομπράντοβιτς: “Το απολαύσαμε μαζί με τον κ. Παύλο”. Μαρκόπουλος: “Δεν ξέρω για τον Μάρσαλ”

Στο τελετουργικό για την κατάκτηση του 6ου ευρωπαϊκού και στην παρουσία του Παύλου Γιαννακόπουλου στο γήπεδο στάθηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά την ευρεία νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Ομπράντοβιτς: “Το απολαύσαμε μαζί με τον κ. Παύλο”. Μαρκόπουλος: “Δεν ξέρω για τον Μάρσαλ”
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε χαρακτηριστικά: ”
Είμαι ευτυχής για όσα διοργάνωσαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού γιατί ήταν απλό και όμορφο. Μέσα σε μία πάρα πολλή καλή ατμόσφαιρα, οι παίκτες μου έπαιξαν πολύ καλό μπάσκετ και το απόλαυσαν. Περιμένω ένα διαφορετικό παιχνίδι το Σάββατο, εμείς κάναμε απλά το 1-0. Είμαι ευτυχής που βρέθηκε ο κ. Παύλος στο γήπεδο μετά τα προβλήματα υγείας που είχε για να το απολαύσει μαζί μας“.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος, αφού “κάκιωσε” με τους παίκτες του για τα πολλά λάθη που έκαναν στον αγώνα, δήλωσε ότι δεν γνωρίζει πότε θα επιστρέψει από τις ΗΠΑ ο Μάρσαλ. ” Μετά τα πρώταέξι – επτάλεπτά βγήκαμε εκτός παιχνιδιού και όσο περνούσε ο χρόνος τα προβλήματα γινόντουσαν περισσότερα. Με 24 λάθη δεν έχεις τύχη να είσαι ανταγωνιστικός. Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες να αναλογιστούν ποιος είναι ο ΠΑΟΚ, ότι έχει φέρει τίτλους στη Θεσσαλονίκη και ότι είναι αυτοί που τον έφεραν στην τετράδα. Βέβαια ας μην γελιόμαστε, η διαφορά με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ μεγάλη. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Η σύζυγος του Μάρσαλ αντιμετωπίζει μια δύσκολη κατάσταση. Ελπίζουμε να τον έχουμε το Σάββατο, αλλά δεν ξέρουμε“, είπε ο κόουτς του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK