ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ματεράτσι έλυσε τη σιωπή του

Την παραμονή του αγώνα Γαλλία - Ιταλία για τα προκριματικά του Euro 2008 επέλεξε ο Μάρκο Ματεράτσι για να αναφερθεί για πρώτη φορά στο περιστατικό που σημάδεψε τον τελικό του μουντιάλ της Γερμανίας μεταξύ των δύο ομάδων. Ο αμυντικός της Ιντερ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "Gazzetta dello Sport" αποκάλυψε ότι προσέβαλε την αδερφή του Ζινεντίν Ζιντάν, ως απάντηση στην ειρωνική στάση του Γάλλου σούπερ-σταρ.

default image

Την παραμονή του αγώνα Γαλλία – Ιταλία για τα προκριματικά του Euro 2008 επέλεξε ο Μάρκο Ματεράτσι για να αναφερθεί για πρώτη φορά στο περιστατικό που σημάδεψε τον τελικό του μουντιάλ της Γερμανίας μεταξύ των δύο ομάδων. Ο αμυντικός της Ιντερ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην “Gazzetta dello Sport” αποκάλυψε ότι προσέβαλε την αδερφή του Ζινεντίν Ζιντάν, ως απάντηση στην ειρωνική στάση του Γάλλου σούπερ-σταρ.

“Δεν το προκάλεσα εγώ. Απάντησα προκλητικά για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Πραγματικά, τραβούσα τον Ζιντάν από τη φανέλα αλλά όταν γύρισε και μου είπε περιφρονητικά “εάν θέλεις τη φανέλα μου τόσο πολύ θα σου τη δώσω μετά τον αγώνα”, αυτό δεν είναι πρόκληση; Τότε του απάντησα ότι θα προτιμούσα την αδερφή του. Αυτή είναι η αλήθεια”.

“Φυσικά και δεν είναι ωραίο να λέγονται τέτοια πράγματα, αυτό το αναγνωρίζω. Αλλά πολλοί ποδοσφαιριστές λένε χειρότερα πράγματα. Δεν γνώριζα καν εάν έχει αδερφή πριν συμβούν όλα αυτά” , συμπλήρωσε ο σκληροτράχηλος Ιταλός αμυντικός ο οποίος δεν θα ταξιδέψει στο Παρίσι για το ματς της Τετάρτης (06/09) αφού θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής που του είχε επιβάλει η πειθαρχική επιτροπή της UEFA για το περιστατικό με τον “Ζιζού”.

Από την πλευρά του ο Ζιντάν, ουδέποτε αναφέρθηκε συγκεκριμένα στα όσα ειπώθηκαν μεταξύ αυτού και του Ματεράτσι και απλά έχει αρκεστεί να πει ότι ο Ιταλός προσέβαλε κατ’επανάληψητη μητέρα και την αδερφή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK