ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κετσπάγια: “Θα πετύχουμε, αν κάνουμε τη δουλειά που πρέπει”

Το άγνωστο της Σέριφ δεν τρομάζει τον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος ζήτησε πειθαρχία και σοβαρότητα προκειμένου ο Ολυμπιακός να εξασφαλίσει σκορ πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ από το πρώτο παιχνίδι. "Αν κάνουμε τη δουλειά που πρέπει, θα πετύχουμε", είπε ο Γεωργιανός στη συνέντευξη Τύπου.

Κετσπάγια: “Θα πετύχουμε, αν κάνουμε τη δουλειά που πρέπει”
Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε αρχικά στη Σέριφ. ”
Όπως είδα, είναι μία πειθαρχημένη ομάδα, η οποία περιμένει να κάνειo αντίπαλοςτολάθος. Έχει υπομονή στο παιχνίδι της “, είπε και συνέχισε λέγοντας ότι ”
όλες οι ομάδες έχουν συν και πλην. Μέχρι τώρα δεν ήταν φαβορί και αυτό σημαίνει πάρα πολλά. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια,ιδίως σε αυτό το στάδιο. Εμείς πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και πειθαρχημένοι. Αν κάνουμε τη δουλειά που πρέπει να κάνουμε, θα πετύχουμε το στόχο μας “.

Εστιάζοντας περισσότερο στις μονάδες των πρωταθλητών Μολδαβίας υποστήριξε: ” Υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά πολύ σημαντικό για μία ομάδα είναι ότι έχει οργάνωση. Αυτό έχει μεγάλη σημασία. Έχει κάποιους παίκτες, ειδικά μπροστά που είναι γρήγοροι και χρειάζονται προσοχή. Πρέπει να προσέξουμε και τις στατικές φάσεις “.

Ο Ολυμπιακός δεν θα κάνει προπόνηση στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση και ο Κετσπάγια ρωτήθηκε επ’ αυτού. ” Θα θέλαμε πάρα πολύ να κάναμε προπόνηση σε αυτό το γήπεδο, αλλά θα ήμασταν στην ίδια πόλη. Μην ξεχνάτε ότι είχα έρθει πριν από μία εβδομάδα και είχα ταξιδέψει με αυτοκίνητο 1,5 ώρα. Τώρα να πηγαίναμε με το λεωφορείο και να τρώγαμε δύο ώρες στο δρόμο, δεν θα είχε λογική. Ο αγωνιστικός χώρος πάντως είναι καλός“.

Κληθείς να συγκρίνει το ματς της Τρίτης με το αντίστοιχο στην Μπρατισλάβα είπε: ” Δεν έχουν σχέση. Είμαστε ένα βήμα πιοκοντά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ξέρουμε τι σημασία έχει το Τσάμπιονς Λιγκ για όλους. Οι ποδοσφαιριστές που παίζουν, ο καθένας προσπαθεί γι’ αυτό. Μία ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός, για μένα κάθε χρόνο θα πρέπει να παίζει στους ομίλους. Ό,τι δεν πετύχαμε πέρσι, ελπίζω να το πετύχουμε φέτος“.

Κλείνοντας ο Κετσπάγια ανέφερε πως και η ισοπαλία θα είναι ένα θετικό αποτέλεσμα αν και ” εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι », ενώ αποκάλυψε πως έχει καταλήξει στους έντεκα που θα αρχίσουν το παιχνίδι.

Γκαλίτσιος: “Απόλυτα έτοιμοι”

Από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μίλησε ο Γιώργος Γκαλίτσιος. ” Είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε το πρώτο βήμα για πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτά τα παιχνίδια είναιδύσκολα και δεν μπορεί να θεωρηθεί κάποιος φαβορί. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα για να καταφέρουμε να κερδίσουμε“, επεσήμανε.

Επί προσωπικού σχολίασε: ” Η περιπέτεια υγείας που είχα με άφησε κάποιο διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων, ωστόσο αρκετές μέρες προπονούμαι κανονικά με την ομάδα και είμαι έτοιμος να μπω στο γήπεδο και να παίξω“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK