Αναβολή της αγωνιστικής στην Αργεντινή λόγω του θανάτου του Κίρχνερ
Την αναβολή όλων των αγώνων,όλων των κατηγοριών,που ήταν προγραμματισμένες για αυτή την εβδομάδα στην Αργεντινή αποφάσισε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία εις ένδειξη πένθους για τον θάνατου του πρώην Προέδρου της χώρας και συζύγου της νυν προέδρου, Νέστορ Κίρχνερ.
“Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν θα διεξαχθεί κανένας αγώνας, σε καμία κατηγορία, όπως αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της ομοσπονδίας. Εκφράζουμε τη βαθειά μας λύπη για αυτή την τραγική απώλεια” , αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η ομοσπονδία.
Ο Κίρχνερ βρισκόταν στο ανώτατο αξίωμα της χώρας από το 2003 έως και το 2007 και ήταν ένας από τους βασικούς υποψηφίους για να διαδεχθεί τη σύζυγό του, Κριστίνα Φερνάντες στις εκλογές του 2011. Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών έπειτα από καρδιακή προσβολή που υπέστη στην εξοχική του κατοικία.