Με 400 χιλιάδες ευρώ μπορεί να χάσει τον Γουόλκοτ
Η καθυστέρηση των ανθρώπων της Άρσεναλ, όσον αφορά το νέο συμβόλαιο που θέλουν να κάνουν στον Τέο Γουόλκοτ μπορεί να στοιχίσει, αφού όπως αναφέρουν αγγλικά μέσα ο διεθνής μέσος μπορεί αυτή τη στιγμή να φύγει από την ομάδα με ένα ποσό μόλις 400 χιλιάδων ευρώ.
Οι κανονισμοί της FIFA αναφέρουν ότι λόγω της ηλικίας του ο 19χρονος μέσος μπορεί να αφήσει την Άρσεναλ με ένα ποσό της τάξης των 90.000 ευρώ για κάθε χρόνο που έχει περάσει στην ομάδα. Ήδη, οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και Λίβερπουλ περιμένουν στην ουρά και δεν αποκλείεται να εκφράσουν και επίσημα την επιθυμία τους να αποκτήσουν τον Γουόλκοτ.
Το συμβόλαιο του πρώην παίκτη της Σαουθάμπτον με τους «κανονιέρηδες» εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι και εφ’ όσον ο ίδιος επιθυμεί μπορεί να μείνει ελεύθερος…εξαγοράζοντας το υπόλοιπο του συμβολαίου του για 1 εκ. λίρες. Γι’ αυτό το λόγο η διοίκηση των Λονδρέζων αναμένεται να τον καλέσει σύντομα να περάσει από τα γραφεία του συλλόγου, αφού σίγουρα ο Βενγκέρ δεν θέλει να χάσει έναν τόσο χρήσιμο και πάνω απ’ όλα νεαρό παίκτη.
Την ίδια ώρα ο Αλσατός τεχνικός διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να προσφέρει 8 εκ. λίρες στην Ουντινέζε για να την πείσει να του παραχωρήσει τον Γκογκχάν Ίνλερ. «Υπήρξε ενδιαφέρον το καλοκαίρι, αλλά δεν υφίσταται τώρα», τόνισε ο τεχνικός της Άρσεναλ, αποκαλύπτοντας πως αυτή τη στιγμή θα πάρει μόνο παίκτη που θα μπορέσει να του προσδώσει ποιότητα στο κέντρο, χωρίς να υπολογίζει αν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο εφετινό Τσάμπιονς Λιγκ.