Ό,τι δεν μπόρεσε ο ΛεΜπρον, το κατάφεραν οι Καβαλίερς (vids)
Μπορεί η νυν ομάδα του ΛεΜπρον Τζέιμς (Μαϊάμι Χιτ) να μην κατάφερε τα ξημερώματα της Τετάρτης να επιβληθεί των Σέλτικς, ωστόσο μια μέρα μετά, η πρώην ομάδα του (Κλίβελαντ Καβαλίερς) επικράτησαν των Βοστονέζων με 95-87.
Οι “Cavs” έδειξαν να μην επηρεάζονται από την φυγή του ΛεΜπρον και με τους Χίκσον (21 πόντους, ριμπάουντ) και Γκίμπσον (16 πόντους, 2 ριμπάουντ) να αναλμβάνουν ηγετικό ρόλο, ξεπέρασαν το εμπόδιο των Μπόστον Σέλτικς.
Οι Χιτ μετά την αποτυχημένη πρεμιέρα, κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των Σίξερς στη Φιλαδέλφεια, επικρατώντας με 97-87.
Ο ΛεΜπρoν κινήθηκε στη μετριότητα σημειώνοντας 16 πόντους με τον Γουέιντ (30 πόντους, 7 ριμπάουντ) να αποτελεί τον κορυφαίο του Μαϊάμι.
Εξάλλου, συναρπαστική ήταν η εξέλιξη του αγώνα των Γουόριορς με τους Ρόκετς με την ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ να επικρατεί με το εντυπωσιακό 132-128.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Κλίβελαντ Καβαλίερς – Μπόστον Σέλτικς 95-87
Νιου Τζέρσεϊ Νετς – Ντιτροϊτ Πίστονς 101-98
Φιλαντέλφια Σέβεντι Σίξερς – Μαϊάμι Χίτ 87-97
Τορόντο Ράπτορς – Νιου Γιόρκ Νικς 93-98
Νιου Όρλεανς Χόρνετς – Μιλγουόκι Μπακς 95-91
Μινεσότα Τίμπεργουλφς – Σακραμέντο Κίνγκς 116-117
Οκλαχόμα Σίτυ Θάντερ – Σικάγο Μπούλς 106-95
Μεμφίς Γκρίζλις – Ατλάντα Χόκς 104-119
Ντάλας Μάβερικς – Σάρλοτ Μπομπκάτς 101-86
Σαν Αντόνιο Σπερς – Ιντιάνα Πεϊσερς 122-109
Ντένβερ Ναγκετς – Γιούτα Τζαζ 110-88
Γκολντεν Στέιτ Γουόριορς – Χιούστον Ρόκετς 132-128
Λος Άντζελες Κλίπερς – Πόρτλάντ Τρειλ Μπλέιζερς 88-98
Videos από τα παιχνίδια της Πέμπτης: