ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκτός αποστολής ο Γκούμας

Χωρίς τον Γιάννη Γκούμα θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός τη Ξάνθη στο ΟΑΚΑ το Σάββατο. Ο Ελληνας αμυντικός έμεινε εκτός αποστολής από τον Χανς Μπάκε και έτσι θα παρακολουθήσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του από την εξέδρα.

default image
Χωρίς τον
Γιάννη Γκούμα θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός τη Ξάνθη στο ΟΑΚΑ το Σάββατο. Ο Ελληνας αμυντικός έμεινε εκτός αποστολής από τον Χανς Μπάκε και έτσι θα παρακολουθήσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του από την εξέδρα.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη το δίδυμο Μόρις-Αντονσον φαντάζει σίγουρο για το κέντρο της άμυνας. Από εκεί και πέρα οι επιλογές του Μπάκε δεν θα έχουν κάποια πρωτοτυπία. Υπάρχει όμως η περίπτωση να παίξει ο Νίλσον στα δεξιά της άμυνας και να καθίσει στον πάγκο ο Βύντρα. Το επιθετικό δίδυμο (αν οι πράσινοι αγωνιστούν με το 4-4-2) θα συνθέσουν οι Σαλπιγγίδης και Παπαδόπουλος.

Eκτός αποστολής έμεινε ο Σωρήρης Λεοντίου αλλά και ο Γιώργος Θεοδωρίδης. Επίσης αποκλείστηκαν ο ανέτοιμος Βίκτορ και ο τραυματίας Γκονζάλες.

H αποστολή του Παναθηναϊκού: Γκαλίνοβιτς, Εμπεντε, Βύντρα, Νίλσον, Δάρλας, Σέριτς, Μόρις, Αντονσον, Κώτσιος, Τζιόλης, Μπόβιο, Μπίσκαν, Αντριτς, Ιβανσιτς, Ρομέρο, Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης και Μάντζιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK