ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λ. Ενρίκε: “Στόχος το τρεμπλ”

Απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόκριση της Μπαρτσελόνα στον τελικό του Champions League ήταν ο Λουίς Ενρίκε.

Λ. Ενρίκε: “Στόχος το τρεμπλ”

“Το γρήγορο γκολ μάς έδωσε αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Στο δεύτερο μέρος χαλαρώσαμε από το σκορ και κάναμε πολλά λάθη. Πάντως είναι μια βραδιά χαράς για μας. Πάντως δεν έχουμε τελειώσει την αποστολή μας. Θέλουμε τον τίτλο. Μέχρι τότε όμως θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Ισπανία”, ανέφερε ο προπονητής των “μπλαουγκράνα”.

Ερωτηθείς αν προτιμά Ρεάλ ή Γιουβέντους στον τελικό, ο Λουίς Ενρίκε απάντησε: “Δεν επιλέγουμε. Όποιος είναι πιο άξιος, ας περάσει. Εμείς ξέρουμε πως απέχουμε πλέον μια νίκη από τρεις τίτλους και αυτή είναι η αποστολή μας”.

Αναφερόμενος στον αλτρουισμό των επιθετικών του είπε: “Είναι σαφές πως δεν πρόκειται για εγωιστές παίκτες. Έχουν εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους και πάντα αναζητούν την καλύτερη δυνατή επιλογή στο γήπεδο”.

Όσον αφορά τη στιχομυθία του με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στο φινάλε, ο Λουίς Ενρίκε επεσήμανε: “Απλά μιλήσαμε σαν δυο παλιοί καλοί φίλοι. Ευχηθήκαμε ο ένας στον άλλο καλή επιτυχία για τη συνέχεια”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ