Tοποθετείται ο Μαρκόπουλος
Οπως έγινε γνωστό, την Τρίτη (15/5) στις 13.30 ο έμπειρος πρώην κόουτς του ΠΑΟΚ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για να μιλήσει μεταξύ άλλων για το διαζύγιό του με τον "Δικέφαλο".
Εδώ και καιρό ήταν γνωστό πως ο Σούλης Μαρκόπουλος είχε πρόθεση να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για να εξηγήσει όσα έγιναν στις συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την παραμονή του στην ομάδα.
Την Δευτέρα (15/5) υπήρξε η ενημέρωση πως ο έμπειρος κόουτς αναμένεται να μιλήσει στους εκροσώπους του Τύπου την Τρίτη (15/5) στις 13.30. Η συνέντευξη τελικά θα γίνει στην Μίκρα, με τον Μαρκόπουλο να αναμένεται να μιλήσει για διάφορα ζητήματα εκτός της κουβέντας που είχε γίνει τον τελευταίο καιρό με το στρατόπεδο του ΠΑΟΚ όσον αφορά το δικό του θέμα.