ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

To μυαλό της Γιουβέντους θέλει ο Ζιντάν

Οι πραγματικά καλές ομάδες χτίζονται πρώτα εκτός γηπέδο και μετά εντός. Διαβάστε ποιον παράγοντα της Γιουβέντους θέλει να φέρει στη Μαδρίτη ο Ζινεντίν Ζιντάν.

To μυαλό της Γιουβέντους θέλει ο Ζιντάν

Τα πλάνα του για τη νέα σεζόν στη Ρεάλ κάνει ο Ζινεντίν Ζιντάν έστω και αν απομένει ακόμα να δώσει το μεγαλύτερο αγώνα για εφέτος, τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας λοιπόν, ο “Ζιζού” επιθυμεί να φέρει στη Μαδρίτη τον Φάμπιο Παρατίτσι τον γενικό διευθυντή της Γιουβέντους ο οποίος κατά γενική ομολογία είναι ιδιαίτερα επιτυχημένος στο έργο του.

Από το 2011, έτος κατά το οποίο προσλήφθηκε από τη “μεγάλη κυρία” μέχρι και σήυμμερα ο άλλοτε γενικός διευθυντής της Σαμπντόρια κατέγραψε μία σειρά από επιτυχίες όπως η μεταγραφή του Πογκμπά αλλάκαι αυτή του Μοράτα.

Πλέον η Ρεάλ βρίσκεται σε φάση ενδελεχούς μελέτης του Ιταλού παράγοντα και μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ θα αποφασίσει αν εν τέλει θα κινηθεί για να τον αποκτήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK