ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Νέιτ Ρόμπινσον κάνει πλάκα στο Ισραήλ

Για το... επόμενο συμβόλαιό του, ενδεχομένως στην Ευρώπη ή στο ΝΒΑ, παλεύει ο Νέιτ Ρόμπινσον.

Ο Νέιτ Ρόμπινσον κάνει πλάκα στο Ισραήλ

Κάθε άλλο παρά τελειωμένος μπορεί να θεωρηθεί ο Νέιτ Ρόμπινσον, ο οποίος στο πρωτάθλημα του Ισραήλ επιχειρεί να νιώσει και πάλι σταρ.

Ο 32χρονος γκαρντ υπέγραψε πριν από δύο μήνες στη Χάποελ Τελ Αβίβ και στο πρώτο ματς των πλέι οφ με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ έδωσε μια προσωπική παράταση. Όπως καμία άλλη στο παρελθόν, αφού οι νίκες του στους διαγωνισμούς καρφωμάτων είναι διαφορετική υπόθεση.

Η ομάδα του ηττήθηκε 99-97, αλλά χωρίς τον Ρόμπινσον θα είχε… διασυρθεί. Ο άλλοτε παίκτης των Νικς, των Σέλτικς, των Μπουλς, των Νάγκετς και των Κλίπερς πέτυχε ρεκόρ καριέρας με τους 46 πόντους και παρ’ ολίγον να οδηγήσει την ομάδα του σ’ ένα σπουδαίο μπρέικ.

Αν η Χάποελ Τελ Αβίβ καταφέρει από την όγδοη θέση της κανονικής περιόδου ν’ αποκλείσει την ομάδα που κατέλαβε την πρωτιά, ο Ρόμπινσον θα έχει, σίγουρα, μεγάλο μερίδιο από την επιτυχία.

Δείτε κάποια από τα στιγμιότυπα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ