Σε εγρήγορση για το γήπεδο
Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κινούνται δραστικά για το θέμα του νέου γηπέδου στην περιοχή του Βοτανικού και στην ατζέντα τους βρίσκονται η ολοκλήρωση των τελευταίων γραφειοκρατικών διαδικασιών για την έκδοση της οικοδομικής άδειας, αλλά και η κατάθεση νέων υπομνημάτων στο συμβούλιο Επικρατείας, εν αναμονή της κρίσιμης απόφασής του.
Μετά την έγκριση του μάστερ-πλαν, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τελική ευθεία για την έκδοση της οικοδομικής άδειας και εκτιμάται ότι θα χρειαστούν 19 μήνες για να είναι έτοιμο το γήπεδο μετά την έναρξη των εργασιών.
Παράλληλα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα καταθέσει μέχρι την Πέμπτη στο ΣτΕ συμπληρωματικά υπομνήματα με νέα σημαντικά επιχειρήματα για τα οφέλη του έργου της διπλής ανάπλασης. Ταυτόχρονα, θα αναδεικνύονται και οι κίνδυνοι που προκύπτουν για το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο σε περίπτωση ματαίωσης του έργου και μεταξύ άλλων τονίζεται η αρνητική επίπτωση που θα έχει στο τραπεζικό τομέα, δεδομένης και της οικονομικής κρίσης που υπάρχει σε όλο τον κόσμο.
Υπομνήματα θα καταθέσουν και άλλοι εμπλεκόμενοι φορείς, οι οποίοι θα τονίζουν και τις νέες θέσεις μόνιμης απασχόλησης που θα δημιουργηθούν.
Σε εγρήγορση, τέλος, βρίσκονται και οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ετοιμάζουν συλλαλητήριο διαμαρτυρίας.