Δερμιτζάκης: “Ίδιους στόχους Πανθρακικός και Άρης”
Ο Παύλος Δερμιτζάκης μίλησε για τον αγώνα του Πανθρακικού με τον Άρη και τόνισε ότι είναι ένας αγώνας μεταξύ δύο ομάδων με κοινό στόχο.
Οι δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη
Ο προπονητής του Πανθρακικού τόνισε για τον αγώνα πως: «Τη Δευτέρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Αντίπαλός μας είναι ο Άρης, με τον οποίο φαίνεται να έχουμε κοινό στόχο στο πρωτάθλημα. Μπορεί ο Άρης να προέρχεται από κάποια αρνητικά αποτελέσματα, ωστόσο δεν παύει να αποτελεί μια ιστορική ομάδα με βαριά φανέλα».
Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Αστέρας στον αγώνα με τον Άρη: «Εμείς θα πρέπει να έχουμε πάθος για τη νίκη και προσήλωση στο πλάνο μας, ώστε να πετύχουμε τη νίκη και να αναρριχηθούμε στο βαθμολογικό πίνακα. Σίγουρα θέλουμε και τη βοήθεια του κόσμου, που όπως λέω συχνά μπορεί να αποτελέσει τον 12ο παίκτη του Πανθρακικού. Έχουμε απουσίες, όπως ο τιμωρημένος Σερφά, ο Μιχαλόπουλος που είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο. Επίσης κάποια προβλήματα αντιμετωπίζουν ο Πρίττας και ο Βιγιαρέχο. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η επιστροφή του Σαρακατσάνου».
Για την εικόνα του Άρη: «Ο Άρης στα τελευταία παιχνίδια προσπάθησε να εφαρμόσει ένα πλάνο κυριαρχίας απέναντι στους αντιπάλους του, κάτι που όμως είναι δύσκολο να το υποστηρίξει αυτήν την περίοδο. Θεωρώ πως αυτό θα το αναθεωρήσει στο μεταξύ μας παιχνίδι. Πιθανολογώ ότι θα δούμε μια ομάδα με περισσότερο αμυντικό προσανατολισμό, που θα προσπαθήσει να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Εμείς θα πρέπει να είμαστε σωστοί και στην άμυνα για να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας αλλά και στην επίθεση, ώστε να πετύχουμε το γκολ που θα θέλουμε και να πάρουμε τη νίκη».