ΣΠΟΡ

Με τιμές αρχηγού κράτους η υποδοχή του Pacquiao στις Φιλιππίνες (PHOTOS)

Ο Manny Pacquiao επέστρεψε στη γενέτειρά του, Μανίλα και παρά το γεγονός πως ηττήθηκε από τον Floyd Mayweather στη "μάχη του αιώνα", γνώρισε την αποθέωση από τους συμπατριώτες του. Δείτε τις PHOTOS.

Με τιμές αρχηγού κράτους η υποδοχή του Pacquiao στις Φιλιππίνες (PHOTOS)

Ο Manny Pacquiao επέστρεψε στην γενέτειρα του, Μανίλα, όπου γνώρισε την αποθέωση από εκατοντάδες συμπατριώτες του.

Ο Φιλιππινέζος πυγμάχος είχε δεμένο τον δεξιό αγκώνα του, μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ύστερα από τη “μάχη του αιώνα” κόντρα στον Floyd Mayweather.

Παρά την ήττα του, ο Pacquiao ήταν ιδιαίτερα χαμογελαστός, ενώ είχε μαζί του τη γυναίκα και το παιδί του. Στις δηλώσεις που πραγματοποίησε κατά την έξοδό του από το αεροδρόμιο, τόνισε πως θα επικεντρωθεί στην αποθεραπεία του, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος πως θα αγωνιστεί την επόμενη χρονιά, χωρίς όμως να αποκαλύπτει τον αντίπαλό του.

“Αυτή τη στιγμή δεν μιλάω γι’ αυτό, δεν μιλάω για την επόμενη μάχη μου”, είπε και συνέχισε: “Η συγκέντρωσή μου αφορά την ανάρρωση και το να είμαι εντάξει. Ο γιατρός μού είπε πως θα επιστρέψω στο 100%”.

Παράλληλα, αρνήθηκε πως θα επικεντρωθεί στις πολιτικές φιλοδοξίες του, καθώς αποκάλυψε πως η γυναίκα του τον συμβούλεψε να μην κατέβει ξανά για βουλευτής.

Όσον αφορά την πιθανότητα να γίνει Πρόεδρος της χώρας, αποκάλυψε πως δεν υπάρχει ως σκέψη στο μυαλό του.

Δείτε τις PHOTOS από την άφιξή του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK