ΣΠΟΡ

Φλώρος: “Θα ξαναβρεθούμε σε ικανό επίπεδο”

Ευχαριστημένος από τις μικρές ηλικίες δήλωσε ο Τάκης Φλώρος στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στα γραφεία της ΕΟΠΕ με αφορμή την έναρξη του Ευρωπαϊκού Λιγκ.

Φλώρος: “Θα ξαναβρεθούμε σε ικανό επίπεδο”

“Μπαίνουμε στο Ευρωπαϊκό Λιγκ κι εγώ ανέκαθεν έλεγα πως τίποτα δεν πάει χαμένο, αν το διαχειριστείς καλά. Θα έρθουμε σε επαφή με δύο υψηλού επιπέδου ομάδες, όπως η Ολλανδία και η Τσεχία και μία ομάδα που είναι κοντά μας. Θα έχουμε κέρδη λοιπόν. Υποστήριζα πως πρέπει να έχουμε διεθνή παιχνίδια κι είχα πει πως θα πετούσαμε πετσέτα αν δεν παίρναμε μέρος στη διοργάνωση. Ξεκινήσαμε μια πολύ οργανωμένη δουλειά από πέρυσι τον Οκτώβριο. Εγώ προσωπικά γύρισα όλη την Ελλάδα, είδα ό,τι υπάρχει και γνωρίζοντας και το ευρωπαϊκό βόλεϊ, έχω να πω πως σε σωματότυπο και ικανότητα στις μικρές ηλικίες, είμαστε πάρα πολύ καλά. Συγκροτήσαμε μια ομάδα στην Πτολεμαϊδα πολύ υψηλού επιπέδου”, τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

“Εγώ έχω υπομονή και αντοχή. Θα έρθουν καλές μέρες για το ελληνικό βόλεϊ. Θα γίνουν τομές και άμεσα και αν έχουμε λίγο υπομονή σε πολύ μικρό διάστημα θα είμαστε πολύ καλά. Πρέπει να δούμε που είναι το γυναικείο βόλεϊ και να βάλουμε ορατό στόχο που θέλουμε να φτάσουμε και το Ευρωπαϊκό Λιγκ αποτελεί καλή ευκαιρία. Θα γίνει μια μεγάλη προσπάθεια και πιστεύω να ανταποκριθούμε. Έχουμε 24 παιδιά και αντιμετωπίζουμε καναδυό προβλήματα. Η Παπαγεωργίου πρέπει να κάνει μια επέμβαση, η Μυλωνά δεν θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα και η Καβαθά επίσης. Τέλος, η Κοσμά θα κάνει μαγνητική και δεν έχω ενημέρωση ακόμα. Οι άλλες κοπέλες είναι στη διάθεσή μας. Θα κάνουμε ροτέισον για να πάρουν όλες συμμετοχή και στο τέλος θα έχουμε κέρδος”.

Συνεχίζοντας είπε: “Υπάρχουν κάποια παιδιά που έφτασαν στο ταβάνι αθλητικά. Θα γίνει αλλαγή με παιδιά που κρίνω πως έχουν ιδιαίτερη δυνατότητα να πάνε πιο πάνω. Θα γίνει ανανέωση. Υπάρχει πολύ αξιόλογο υλικό που θα εμφανιστεί, συν το ήδη υπάρχον, θα έχουμε ένα πάντρεμα σε ενάμιση χρόνο και θα ξαναβρεθούμε σε καλό ανταγωνιστικό επίπεδο. Έχουμε πάρει δέκα προκρίσεις και τις εννέα τις πήρα εγώ. Κάποια φορά ας περιαυτολογήσω κι εγώ γιατί ποτέ δεν έχω καρπωθεί κάτι. Παρακολουθώ ευρωπαϊκό βόλεϊ και σας λέω πως θα ξαναβρεθούμε σε ικανό επίπεδο. Θέλει προϋποθέσεις βέβαια. Δεν είναι μόνο λόγια. Θέλει απαραίτητη δουλειά. Εγώ δουλεύω όχι με τη σκέψη πως θα απολυθώ σήμερα, αύριο αλλά σε 90 χρόνια”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ