ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νεμπεγλέρας: “Θα έρθουν και οι νίκες”

Για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι ο Άρης έπαιξε καλό ποδόσφαιρο είχε ευκαιρίες, αλλά δεν έφθασε στη νίκη. Οι "κίτρινοι" έφυγαν μόνο με ένα βαθμό από το Αιγάλεω αλλά ο Κώστας Νεμπεγλέρας πιστεύει πως η ομάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Μιλώντας στο "Αθλητικό Μετρόπολις" τόνισε πως οι Θεσσαλονικείς θα συνεχίσουν με νίκες, ενώ εξήρε και τη δουλειά του Όγιος.

default image
Για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι ο Άρης έπαιξε καλό ποδόσφαιρο είχε ευκαιρίες, αλλά δεν έφθασε στη νίκη. Οι “κίτρινοι” έφυγαν μόνο με ένα βαθμό από το Αιγάλεω αλλά ο
Κώστας Νεμπεγλέρας πιστεύει πως η ομάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Μιλώντας στο “Αθλητικό Μετρόπολις” τόνισε πως οι Θεσσαλονικείς θα συνεχίσουν με νίκες, ενώ εξήρε και τη δουλειά του Όγιος.

“Βάσει απόδοσης θα έπρεπε να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αλλά νομίζω ότι με τέτοιες εμφανίσεις θα έρθουν και οι νίκες. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί όπως και στο Αλκαζάρ, στο ματς με την Κέρκυρα δεν ήμασταν τόσο καλοί”, τόνισε ο αρχηγός των Θεσσαλονικέων και συνέχισε:Θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια, με περισσότερη δουλειά και περισσότερα παιχνίδια στα πόδια μας. Η ομάδα διαθέτει καλούς παίκτες με ποιότητα. Φάνηκε στα δύο εκτός έδρας ματς ότι μας έλειπε το τελείωμα στις φάσεις. Και αυτό θα έρθει μέσα από τις προπονήσεις”.

Όσον αφορά τη μέχρι τώρα συνεργασία με τον Γκιγιέρμο Όγιος ο αρχηγός του Άρη τόνισε: “Η προσφορά του Όγιος είναι μεγάλη. Το πρώτο πράμα που μας είπε είναι να χαιρόμαστε το ποδόσφαιρο. Αυτό κάνουμε και στις προπονήσεις. Προσπαθούμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, ο κόσμος πλέον δεν κουράζεται με αυτό που βλέπει”.

Ο μέσος του Άρη, δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και την προσεχή αναμέτρηση της ομάδα του κόντρα στον Ιωνικό, αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. ” Πλέον, αφήνουμε το χθεσινό παιχνίδι στην άκρη και θα δουλέψουμε για το ματς του Σαββάτου με τον Ιωνικό. Με προσοχή νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Κάναμε μία καλή αρχή με καλές εμφανίσεις, όχι βέβαια με τα αποτελέσματα που θέλαμε, αλλά στη συνέχεια θα πάμε καλύτερα”.

Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια με τον Ιωνικό

Ξεκίνησε τη Δευτέρα η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Ιωνικό, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 12 ευρώ στις Θύρες 1 και 3, 20 ευρώ στη Θύρα 2, 30 ευρώ στη Θύρα 9, 50 ευρώ στη Θύρα των επισήμων 7Β και 60 ευρώ στη Θύρα των επισήμων 7Α. Τα εισιτήρια προπωλούνται από το ARIS MEGASTORE και από τους συνδέσμους φίλων Αρη. Παράλληλα συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας.

*** Παρακαλούνται οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας στη Θύρα 7 να προσέλθουν στα γραφεία της ΠΑΕ ώστε να αντικαταστήσουν τα εισιτήρια τους, μετά τη νέα αρίθμηση του γηπέδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK