ΣΠΟΡ

Α1 Γυναικών: Πρεμιέρα για τον Παναθηναϊκό

Τα…βάσανα άρχισαν για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος την Δευτέρα (24/08) ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν με στόχο την προάσπιση των κεκτημένων.

Α1 Γυναικών: Πρεμιέρα για τον Παναθηναϊκό

Το πρώτο ραντεβού δόθηκε στο κλειστό της Λεωφόρου, το οποίο πάντως φέτος δεν θα χρησιμοποιηθεί ως έδρα από τις «πράσινες», καθώς θα δηλωθεί το γήπεδο του Χολαργού.

« Εύχομαι να συνεχίσει η ομάδα να κατακτά τίτλους όπως το κάνατε τα τελευταία χρόνια. Θα έρχομαι να σας βλέπω συχνά. Είτε για καλό είτε για κακό λόγο. Εύχομαι, όμως, να είναι πάντα για καλό» ήταν τα λόγια του προέδρου του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κίτσιου.

Η Ρούξι Ντουμιτρέσκου τόνισε: « Ως αρχηγός καλωσορίζω τις καινούριες παίκτριες και ειδικά τη Μαρία Χατζηνικολάου. Με τη Μαρία Έχουμε παίξει ως συμπαίκτριες, αλλά και ως αντίπαλες οπότε γνωριζόμαστε. Οι στόχοι του Παναθηναϊκού είναι ίδιοι κάθε χρόνο. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου και ταυτόχρονα μία καλή πορεία στην Ευρώπη».

« Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα στην πρωταθλήτρια και Κυπελλούχο ομάδα. Σίγουρα θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ στην ομάδα» επεσήμανε η Μαρία Χατζηνικολάου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ