ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς Ναπολεόνι και Καραγκούνη στη Λεωφόρο

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Γιώργος Παράσχος θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Στέφανο Ναπολεόνι και Θανάση Καραγκούνη.

Χωρίς Ναπολεόνι και Καραγκούνη στη Λεωφόρο

Αμφότεροι δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών τους και εκτός μεγάλης έκπληξης δεν θα προλάβουν να αγωνιστούν στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Στην εν λόγω αναμέτρηση δεν θα αγωνιστεί ούτε ο τιμωρημένος Στάθης Ταυλαρίδης ο οποίος είναι τιμωρημένος και θα αντικατασταθεί από τον Σωκράτη Φυτανίδη.

*** Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφάλειας του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Η ΠΑΕ Ατρόμητος που εκπροσωπήθηκε από τον Υπεύθυνο Ασφαλείας Γιώργο Πέτρου κατέθεσε αίτημα για τη χορήγηση εισιτηρίων και συνάντησε τη θετική στάση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ωστόσο η θέση της Αστυνομικής Διεύθυνσης για τη μετακίνηση των φιλάθλων ήταν αρνητική και ως εκ τούτου το αίτημα απορρίφθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ