ΣΤΗΛΕΣ

Δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ!

Ότι και να γίνει εγώ θα σ’αγαπώ! Ο,τι και να γίνει εγώ θα σε ακολουθώ!

default image

Χάσαμε, αποκλειστήκαμε από το Euro, αλλά δεν μας πειράζει. Αν στηρίζαμε σαν Γαλανόλευκος Φάρος την Εθνική στα τέσσερα αυτά χρόνια με θέρμη, επειδή ήταν πρωταθλήτρια Ευρώπης, τώρα μπαίνουμε μπροστάρηδες ώστε από εδώ και μπρος σε κάθε πόλη της Ελλάδος να υπάρχει ένας σύλλογος που να την αγαπάει και την στηρίζει.

Εχουμε πει ότι η Εθνική Ελλάδας είμαστε όχι μόνο στις καλές στιγμές αλλά πρώτα απ’όλα στις δύσκολες. Παιδιά της Εθνικής μας, φίλοι της Εθνικής μας, σας καλούμε από τώρα τον Σεπτέμβριο μαζί μας στο Λουξεμβούργο και τη Λετονία για τα προκριματικά. Θα είμαστε όλοι εκεί, δίπλα στους πρωταθλητές Ευρώπης, δίπλα στον Οτο.

Η χθεσινή (Σάββατο) μέρα ήταν μεγάλη γιορτή. Από το πρωί το Σάλτσμουργκ είχε ντυθεί μπλε, παντού έβλεπες Ελληνες. Είχαμε πάρει τα τύμπανά μας στον ώμο και περπατούσαμε στα σοκάκια της πόλης. Απίστευτη ατμόσφαιρα, δεν έβλεπες Ρώσο φίλαθλο. Πήγαμε στο euro park της Εθνικής μας και βαφτήκαμε. Στο γήπεδο όμως η έκπληξη ήταν μεγάλη. Οι Ρώσοι είναι πάλι περισσότεροι από εμάς και 500 από αυτούς είναι μέσα στις ελληνικές κερκίδες όπως ήταν και οι Σουηδοί στον προηγούμενο αγώνα.

Επειδή κάποιοι δεν ήθελαν να καταλάβουν αυτά που είπαμε την προηγούμενη φορά, δεν είναι μόνο κίνδυνος επεισοδίων μεταξύ φιλάθλων αλλά και πως βρήκαν εισιτήρια όλοι αυτοί μέσα στις ελληνικές κερκίδες τη στιγμή που οι Ελληνες φίλαθλοι δεν βρήκαν; Οι Ελληνες ομογενείς του εξωτερικού ζητούσαν-παρακαλούσαν για ένα εισιτήριο και δεν το έβρισκαν με αποτέλεσμα να καταφεύγουν στο ίντερνετ για να αγοράζουν στη μαύρη αγορά. Ρωτάμε και φυσικά περιμένουμε απάντηση από πού τα προμηθεύτηκαν τότε οι Σουηδοί και οι Ρώσοι;

Μπράβο στους Ελληνες φιλάθλους, ήταν συγκλονιστικοί. Προσπάθησαν να βοηθήσουν την ομάδα μας με τα τραγούδια τους, αλλά η τύχη δεν ήταν μαζί μας.

Από κει και πέρα, σαν Γαλανόλευκος Φάρος προς τον φίλο από τα Χανιά, όσα εισιτήρια πήραμε μας τα έδωσε ο επίσημος χορηγός και όχι η ΕΠΟ, ενώ αυτός και μπράβο του είχε μεγαλύτερη δύναμη από εμάς και τα πήρε από την ΕΠΟ. Στον φίλαθλο που είδε μόνο 200 Σουηδούς μέσα στους Ελληνες, πρέπει να επισκεφτεί επειγόντως οφθαλμίατρο.

Δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ! Ευχαριστούμε τον Οτο και τους διεθνείς που μας έφεραν εδώ στη γιορτή του 2008. Είμαστε υπερήφανοι για τον αγώνα που έκαναν με τη Ρωσία, αλλά μάλλον το ατυχές παιχνίδι με τη Σουηδία ήταν το καθοριστικό για τον αποκλεισμό μας. Ετσι κι αλλιώς γράψατε ιστορία, οδηγώντας την Εθνική μας για δεύτερη συνεχόμενο φορά σε τελική φάση Euro.

Πάντα μαζί σας, πάντα δίπλα σας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK