Στα “ερυθρόλευκα” η Κονόμη
Τα τυπικά απομένουν ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή της Αρέτας Κονόμη στον Ολυμπιακό. Τελειώνει άμεσα η μεταγραφή της.
Αίσιο τέλος θα έχει όπως όλα δείχνουν η μεταγραφή της Αρέτας Κονόμη στον Ολυμπιακό.
Μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν αρκετές ημέρες φαίνεται πως οι διοικήσεις των δύο ομάδων βρήκαν τη χρυσή τομή. Ο Ολυμπιακός θα δώσει ένα ποσό κοντά στις 15.000 ευρώ και το μόνο που απομένει είναι η αποστολή ενός εγγράφου από την πλευρά του Μαρκόπουλου.
Η Κονόμη θα υπογράψει σύντομα το νέο της συμβόλαιο το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να είναι μεγάλης διάρκειας. Με αυτή την μεταγραφή ο Ολυμπιακός κλείνει το θέμα του λίμπερο το οποίο ήταν μέσα στις προτεραιότητες των ανθρώπων της ομάδας.
Για την ιστορία να πούμε ότι η Κονόμη έχει γεννηθεί στις 31.01.1989 και έχει αγωνιστεί στην Πετρούπολη και το Μαρκόπουλο.