Πειθαρχική δίωξη στον Κούγια
Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Αλέξη Κούγια για τις δηλώσεις που έκανε την περασμένη Παρασκευή σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.
INTIME SPORTS
Με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό “Arena FM”, ο ιδιοκτήτης της πατρινής ΠΑΕ είχε πει μεταξύ άλλων πως “μια συγκεκριμένη ομάδα υπαλλήλων της ΕΠΟ έχει κάνει δικό της μαγαζί και ένα εργαστήριο κατασκευασμένων αποτελεσμάτων”.
Με ανακοίνωσή της, η ΕΠΟ επεσήμανε ότι “ο κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Παναχαϊκή και στον πρόεδρό της, κ. Αλέξη Κούγια για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 14 (παρ. 2 και 3) και 25 (παρ. 1 και 5) του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (συνέντευξη στις 21/11/2014)”.