Πήρε και τον Μίλκοφ
Την έκτη του μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Αλεξάντερ Μίλκοφ για ένα χρόνο. Είχαν προηγηθεί οι Γέρνι Ποτότσνικ, Σίμο Ντάμπουβιτς, Κάσσανδρος Στίγγας, Στέλιος Πιπέργιας και Νίκος Παλέντζας.
Ο 31χρονος Σκοπιανός ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στο πρόσφατο προκριματικό τουρνουά της τελικής φάσης του Παγκοσμίου πρωταθλήματος και οι άνθρωποι του “δικέφαλου” κινήθηκαν για την απόκτησή του.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
“Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Σκοπιανού διεθνή αθλητή Αλεξάντερ Μίλκοφ για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014. Ο Μίλκοφ αγωνίζεται ως ακραίος, είναι διεθνής από το 2001, 31 ετών και έχει ύψος 2.01. Στην καριέρα του έχει στεφθεί 5 φορές πρωταθλητής με την Ραμποτνίτσκι, πρωταθλητής με την Αλ Καράφα και δύο φορές κυπελλούχος μία με την Ραμποτνίτσκι και μία με την κροατική Μαρίνα Καστέλα αλλά και κορυφαίος σκόρερ με την ίδια ομάδα την ίδια περίοδο”.