Γλύκος: “Ημουν σίγουρος για την ισοφάριση”
Ο Παναγιώτης Γλύκος τόνισε πως ήταν σίγουρος πως ο ΠΑΟΚ θα πετύχαινε τέρμα απέναντι στον Ολυμπιακό
“Δεν φοβηθήκαμε το παιχνίδι. Δεχθήκαμε το γκολ σε μία άτυχη στιγμή. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε πολύ και ήρθε η δικαίωση με την ισοφάριση. Ήμουν σίγουρος ότι θα καταφέρουμε να σκοράρουμε”.
Για την εμφάνισή του: “Στην αρχή ήταν λίγο περίεργα. Στο δεύτερο μέρος βρήκα τα πατήματά μου και νομίζω ότι βοήθησα την ομάδα”.
Ο Ματέους Βιβιάν δήλωσε σχετικά: ” Σίγουρα δεν κάναμε καλό παιχνίδι και δεν προσφέραμε αυτό που θέλαμε, όπως και ο Ολυμπιακός. Ήταν δύσκολος ο αντίπαλος, μας πίεσε, είναι πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να βελτιωθούμε αρκετά και όσο περνάει ο χρόνος θα γινόμαστε καλύτεροι. Παιχνίδια σαν αυτό πρέπει να τα κερδίζεις. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα με εμπειρία και μας δυσκόλεψε. Πρέπει να παίξουμε διαφορετικά στο επόμενο ματς για να είμαστε πιο αποδοτικοί“.