Μάντζιος: “Εμείς οι νικητές”
Ο Άκης Μάντζιος έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο παιχνίδι με τη Βέροια, ενώ όσον αφορά στην αποβολή του Γιάντση υποστήριξε πως δεν ήταν.
“Γνωρίζαμε εξαρχής πως επρόκειτο για ένα δύσκολο ματς, καθώς αντιμετωπίζαμε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους με μας. Και θεωρώ, πως γι’ αυτό το λόγο μπήκαμε στο πρώτο ημίχρονο, κάπως αγχωμένοι. Παρόλα αυτά, όμως, καταφέραμε να σκοράρουμε προς το τέλος του πρώτου μέρους και να προηγηθούμε στο σκορ. Έτσι, στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε με σκοπό να κρατήσουμε το αποτέλεσμα, μέσα από την τακτική μας”, είπε αρχικά ο τεχνικός της Κέρκυρας.
Και προσέθεσε: “Ωστόσο, εκεί που ελέγχαμε πλήρως τον αγώνα, βρεθήκαμε από κάποιο σημείο και μετά να αγωνιζόμαστε ουσιαστικά, ακόμη και με οκτώ ποδοσφαιριστές. Αφού πλην της αποβολής του Γιάντση, τόσο ο Καραλής όσο κι ο Τσοκάνης, αντιμετώπιζαν πρόβλημα τραυματισμού, όμως ήδη είχαν κλείσει οι αλλαγές μας. Τα παιδιά, παρά τις ατυχίες προσπάθησαν, αλλά τελικά μας μένει η πίκρα της ισοπαλίας. Πάντως, για μένα σήμερα, είμαστε εμείς οι νικητές”.
Παρά την ισοπαλία, πάντως, ο Άκης Μάντζιος έδωσε το έναυσμα για την επόμενη μέρα: “Μπορεί να μην ήρθαν σήμερα οι τρεις βαθμοί, όμως δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, η προσπάθειά μας πρέπει να έχει και συνέχεια”.
Ερωτηθείς, τέλος, για την αποβολή του Γιάντση, ο προπονητής της Κέρκυρας υποστήριξε: “Για μένα δεν υπάρχει αποβολή”.