Άνοιξε την πόρτα στον Ποντόλσκι ο Κλίνσμαν
Δεν έχει δείξει αρκετή αποφασιστικότητα για να παίξει στην ενδεκάδα της Μπάγερν ο Λούκας Ποντόλσκι, σύμφωνα με τον προπονητή του Γιούργκεν Κλίσμαν.
Ο Ποντόλσκι είναι μονίμως αναπληρωματικός πίσω από τους Λούκα Τόνι και Μίροσλαβ Κλόζε και καθώς μετά την έλευση του Αμερικανού επιθετικού Λάντον Ντόνοβαν ο ανταγωνισμός για μία θέση στη γραμμή κρούσης γίνεται ακόμα μεγαλύτερος, σκέφτεται το ενδεχόμενο αποχώρησης. Ο Γερμανός επιθετικός, που ήρθε στη Μπάγερν το 2006 μετά από ένα πολύ καλό Μουντιάλ με τη φανέλα της “νασιοναλμάντσαφτ”,έκανε γνωστό το ότι θέλει να φύγει με πιο πιθανό προορισμό την πρώην ομάδα του, την Κολωνία.
Ο Κλίνσμαν, αφού πληροφορήθηκε αυτά δήλωσε: ” Με πονάει το γεγονός να βλέπω ένα μεγάλο ταλέντο να μην μπορεί να προοδεύσει απλώς επειδή έχει δύο παίκτες μπροστά του και δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση αυτή. Ήλπιζα ότι θα είχε μεγαλύτερο εγωισμό, θα θύμωνε και θα ήταν αποφασισμένος να δείξει τι αξίζει” .
” Η Μπάγερν είναι μία ομάδα που πρέπει να παλέψεις για να μπεις στην ενδεκάδα, ειδάλλως καλύτερα να φύγεις” κατέληξε ο πρώην προπονητής της εθνικής Γερμανίας.
Πλέον η Μπάγερν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Κολωνία για την παραχώρηση του παίκτη και στην ομάδα του Μόναχου ελπίζουν να έχουν καταλήξει σε συμφωνίαμέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.