ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αμυντική ενίσχυση με Ρίβας, επέστρεψε ο Μότσαρτ

Στην ολοκλήρωση του ρόστερ, με το οποίο θα παραταχθεί στο εφετινό Καμπιονάτο προχώρησε η Λιβόρνο. Ο σύλλογος της Τωσκάνης απέκτησε τους Νέλσον Ρίβας και Μότσαρτ (σ.σ πρόκειται για επιστροφή), ενώ αποχαιρέτησε τον Αλεσάντρο Ντιαμάντι.

Αμυντική ενίσχυση με Ρίβας, επέστρεψε ο Μότσαρτ

Τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του έκανε γνωστές ο πρόεδρος, Άλντο Σπινέλι, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη: “Οι μεταγραφές μας τελείωσαν. Με τους Μότσαρτ και Ρίβας είμαστε πλήρης και δεν ενδιαφερόμαστε για τον Ινάσιο Πιά. Ο Ρίβας είναι πολύ καλός και μπορεί να εγγυηθώ ότι δεν είναι ο παίκτης που είδαμε στην Ίντερ τους τελευταίους μήνες. Θα κάνει εξαιρετικό αμυντικό δίδυμο με τον Ντινίζ”.

Σε αντίθεση με τονΚολομβιανό αμυντικό ο Μότσαρτ γνωρίζει τα λημέρια, αφού ανήκε στη Λιβόρνο, ωστόσο τα προηγούμενα χρόνια είχε δοθεί δανεικός σε Σπαρτάκ Μόσχας και Παλμέιρας.

Την ίδια ώρα, ο Σπινέλι δεν δείχνει να ενοχλείται από την αποχώρηση του Ντιαμάντι για τη Γουέστ Χαμ, αφού όπως δήλωσε οι Ταβάνι και Λουκαρέλι μπορούν να του εγγυηθούν αρκετά γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK