Νιχάτ: “Γράφουμε ιστορία”
Ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής καθώς με τα δύο τέρματα που πέτυχε σε διάστημα τριών λεπτών κόντρα στην Τσεχία χάρισε στην Τουρκία την πρόκριση στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Ο λόγος φυσικά για τον 28χρονο επιθετικό Νιχάτ Καβεχτσί, ο οποίος αφού παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη ενός συναρπαστικού παιχνιδιού τόνισε: “Φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος. Βρισκόμασταν πίσω στο σκορ με 2-0 αλλά δεν τα παρατήσαμε. Δεν έχεις την ευκαιρία να παίζεις τέτοιου είδους παιχνίδια πολύ συχνά σε αυτά τα τουρνουά και για αυτό το λόγο τα συναισθήματα είναι τρομερά. Το να σκοράρεις ένα γκολ, το οποίο σου δίνει την πρόκριση για την επόμενη φάση είναι μια φανταστική εμπειρία. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό τέρμα που έχω πετύχει ποτέ”.
Πλέον περιμένει η Κροατία στα προημιτελικά και ο φορ της Βιγιαρεάλ δηλώνει πως η Τουρκία συνεχίζει να γράφει ιστορία. “Μετά τον αγώνα με την Πορτογαλία λίγοι πίστευαν ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε, όμως εμείς συνεχίζουμε να γράφουμε ιστορία. Ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιώσουμε κάποια στοιχεία όμως αν μπορούμε να κερδίσουμε έναν αγώνα παίζοντας άσχημα τότε μπορούμε να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα παίζοντας καλά”.
“Τώρα είναι η ώρα να το διασκεδάσουμε. Δεν φοβόμαστε κανέναν και πιστεύω ότι μπορούμε να αποκλείσουμε την Κροατία στα προημιτελικά” κατέληξε ο αρχηγός της Εθνικής Τουρκίας, ελλείψει Εμρέ.