ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έφεση για Ούμπιντες

Ένσταση αποφάσισε να καταθέσει η ΠΑΕ Άρης προκειμένου να ανατραπεί η κόκκινη κάρτα που άδικα δέχτηκε ο Χαβιέ Ούμπιντες στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Έφεση για Ούμπιντες

Ο παίκτης των «κιτρίνων» εξαρχής προσπάθησε να πείσει τον διαιτητή Μήτσιο πως δεν ακούμπησε τον αντίπαλό του, αν κι αυτός έπεσε με θεαματικό τρόπο. Η αλήθεια είναι πως το βίντεο μαρτυρά πως ο Ούμπιντες δεν ακούμπησε, πόσω μάλλον χτύπησε τον αντίπαλό του, και πάνω σ’ αυτό πατούν οι «κίτρινοι».

Η αλήθεια, βέβαια, είναι πως η χρήση βίντεο στην Ελλάδα είναι μία λογική που χρησιμοποιείται ανάλογα με την περίπτωση. Δεν υπάρχει κοινή γραμμή, όπως σε άλλα προηγμένα ποδοσφαιρικά κράτη, αρκεί να αναφέρουμε την αγγλική Πρέμιερ Λιγκ όπου ανατρέπονται ακόμη και ποινές αρκετών αγωνιστικών αν αποδειχτεί το λάθος. Από την άλλη πλευρά, ο Μίχαλ Πρόμπιερζ εξετάζει εναλλακτικές έχοντας ως δεδομένη την τιμωρία του Αργεντινού.

Στο μεταξύ, η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» καθώς θα γίνει η επίσημη φωτογράφιση, αλλά και η αντίστοιχη για το άλμπουμ της Πανίνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK