ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Πάου… νίκησε τον Μαρκ Γκασόλ (vid)

Ένα ευχάριστο βράδυ πέρασαν οι Λέικερς απέναντι στους Γκρίζλις, καθώς επικράτησαν με 124-105, σε ένα παιχνίδι που τέθηκαν αντιμέτωποι τα δύο αδέρφια, Πάου και Μαρκ Γκασόλ.

Ο Πάου… νίκησε τον Μαρκ Γκασόλ (vid)

Η ομάδα του Λος Άντζελες πήρε τα ηνία του παιχνιδιού από το πρώτο 12λεπτο, ενώ στο δεύτερο οι 39 πόντοι που σημείωσε τα λέει όλα για τον επιθετικό πλουραλισμό της. Το 73-46 του ημιχρόνου δεν άφηνε πολλά περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι γνώρισαν τη δεύτερη ήττα τους.

Άμεση αθλητική ενημέρωση όπου και αν βρίσκεστε μέσω του
επίσημου twitter του
contra.gr.

Αντίθετα οι Λέικερς, έχοντας ως πρωταγωνιστές τους Μπράιαντ (23 πόντοι), Γκασόλ (21πόντοι, 13 ριμπάουντ) και Μπαρνς (16 πόντοι, 14 ριμπάουντ), έφτασαν στην τέταρτη τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, δείχνοντας με το καλημέρα ότι θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και στο φετινό πρωτάθλημα.

Από πλευράς ηττημένων την διαφορά έκανε ο Γκέι με 30 πόντους, ενώ ο… έτερος Γκασόλ του παιχνιδιού, ο Μαρκ, σημείωσε 11 πόντους και μάζεψε 8 ριμπάουντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK