Συμπαίκτης με τον Κόκε ο Κυβελίδης
Οι προπονήσεις της Δόξας Δράμας, μπορεί να έλαβαν τέλος το Σάββατο το μεσημέρι, ωστόσο τα βάσανα τώρα ξεκινάνε για τους παίκτες αλλά και για τους διοικούντες.
Ανανεώσεις συμβολαίων, αποχωρήσεις, προπονητής, σχεδιασμός της νέας σεζόν και μπάτζετ, είναι κάποια μόνο από τα θέματα τα οποία ο Θανάσης Σάμιος καλείται να τακτοποιήσει. Αραβίδης, Μπριλάκης, Σέρεμετ, Αγγελούδης, Θεοδωρόπουλος, Κατσικογιάννης, Λίμα, Τριποτσέρης και Κυβελίδης έχουν ήδη αποχωρήσει, με τον τελευταίο μάλιστα να οδεύει προς Μπακού.
Ο έμπειρος επιθετικός της Δόξας, αφού αποχαιρέτησε τους φίλους του μέσω facebook, ετοίμασε βαλίτσες για την Μπακού, εκεί όπου παίζει και ο Σέρχιο Κόκε. Ο Κυβελίδης, που δέχτηκε πρόταση ανανέωσης από τη Δόξα, αλλά είχε και κάποιες ακόμα προτάσεις από ομάδες της Σούπερ Λίγκας, προτίμησε το εξωτερικό και στο τελευταίου του μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας είπε: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συνεργάστηκα αυτούς τους 4 μήνες στη Δράμα. Έκανα αρκετούς φίλους και αυτό είναι που μέτρα στη ζωή!
Ελπίζω να βοήθησα την ομάδα έστω και λίγο σε οποίους στόχους και αν είχε!”. Από κει και πέρα η σημερινή μέρα θα δώσει ένα τέλος – εκτός απρόοπτου – στο σίριαλ του προπονητή, με τον Μάκη Κατσαβάκη να ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του.
Σε ό,τι αφορά στους παίκτες της ομάδας θα περιμένουν τηλεφώνημα από τον Θανάση Σάμιο, προκειμένου να συζητηθεί το μέλλον τους στην ομάδα. Ουέλινγκτον, Βέρτζος, Αμπουμπακάρι, Ρούτσης, Σικαλιάς, Κουμπρόγλου και Σοϊλέδης, είναι παίκτες που η διοίκηση επιθυμεί να διατηρήσει στο ρόστερ της, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από τις μειώσεις που θα τους προταθούν.