ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την Τρίτη το κρίσιμο ραντεβού Νικολαΐδη-Δημητρέλου

Την Τρίτη το βράδυ θα γίνει το δεύτερο και καθοριστικό ραντεβού μεταξύ του Ντέμη Νικολαΐδη και του Ανδρέα Δημητρέλου, το οποίο αφορά την επανενεργοποίηση του πρώτου στα κοινά της ΑΕΚ.

Την Τρίτη το κρίσιμο ραντεβού Νικολαΐδη-Δημητρέλου
nikolaidis.jpg INTIME SPORTS

Το πιθανότερο σενάριο κάνει λόγο για μία διοίκηση κοινής εμπιστοσύνης. Σε αυτήν την περίπτωση ο Ανδρέας Δημητρέλος θα παραμείνει στην προεδρία και ο Ντέμης Νικολαΐδη θα “τρέχει” την ομάδα απ’ έξω.

Δεν θα πρέπει βέβαια να αποκλειστεί οποιοδήποτε άλλο σενάριο.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή η συνάντηση θα γίνει μία ημέρα πριν από τη Γ.Σ. της Τετάρτης, στην οποία θα εκλεγεί η νέα διοίκηση και πιθανόν να παρθούν αποφάσεις για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Στο ραντεβού της Τρίτης αναμένεται να γίνει και μία κουβέντα αναφορικά με το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν στο αγωνιστικό σκέλος. Τα πάντα, βέβαια, εξαρτώνται από την απόφαση της ΕΠΟ σε σχέση με την αδειοδότηση της ομάδας.

Αν η ελληνική ομοσπονδία δεν ανάψει το “πράσινο φως” στην ΠΑΕ ΑΕΚ, η διοίκηση δεν θα μπορεί να προχωρήσει στην ανανέωση των συμβολαίων ποδοσφαιριστών όπως ο Βάργκας, ο Λυμπερόπουλος και ο Γεωργέας.

Εξάλλου, ο Νίκος Λυμπερόπουλος δεν αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στην προπόνηση της Δευτέρας, εν αντιθέσει με τον Τραϊανό Δέλλα που ζήτησε από τους -πρώην- συμπαίκτες του να δίνουν τα πάντα για το σύλλογο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ