Ασταμάτητες Αρβανίτη – Καραγκούνη
Την τρίτη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια στον 2ο όμιλο του Όπεν του Ντέρμπαν πέτυχαν οι Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη, οι οποίες επικράτησαν με 2-1 επί των Ρωσίδων Ουκολόβα - Προκόπεβα και προκρίθηκαν στον δεύτερο γύρο του τουρνουά.
Ασταμάτητες είναι οι Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη στο Όπεν του Ντέρμπαν, πετυχαίνοντας την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμους αγώνες. Το ελληνικό δίδυμο επικράτησε με 2-1 (19-21, 21-17, 16-14) των Ρωσίδων Ουκολόβα – Προκόπεβα (Νο2), αφήνοντας τες στη 2η θέση.
Έτσι, πήραν την απευθείας πρόκριση για το 2ο γύρο του τουρνουά, όπου ο αντίπαλός τους θα προέρχεται από τη Γερμανία και θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Λάμπουρερ – Σούντε (Νο13) – Μπέρενς – Ζάιφερτ (Νο23) το απόγευμα της Παρασκευής (13/12).