ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς Σισέ στα Γιάννινα

Ο Τζιμπρίλ Σισέ έμεινε εκτός αποστολής για το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα μετά από σχετική συνεννόηση με τον Νίκο Νιόπλια προκειμένου να ξεκουραστεί και να είναι πανέτοιμος για τον τελικό κυπέλλου με τον Άρη το επόμενο Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Χωρίς Σισέ στα Γιάννινα
Αυτό είναι μόλις το δεύτερο παιχνίδι πρωταθλήματος από το οποίο θα απουσιάσει ο Σισέ, το προηγούμενο ήταν με τον Πανθρακικό για την 18η αγωνιστική λόγω καρτών. Έτσι ο Σισέ κατακτά την πρώτη θέση στο πίνακα των σκόρερ με 23 γκολ και φιλοδοξεί τώρα να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στο νταμπλ.



Εκτός αποστολής για τον αγώνα στα Γιάννινα έμειναν και οι τιμωρημένοι Καραγκούνης, Νίνης, Σαριέγκι, ο τραυματίας Καντέ, ο ανέτοιμος Δάρλας και ο Γκαλίνοβιτς. Στην 18μενή αποστολή συμπεριλήφθηκε ο νεαρός μέσος Φώντας Φέτσης από την Golden Team.



Ο τεχνικός του ΠΑΟ θα ξεκουράσει του βασικούς ενόψει τελικού και στο βασικό σχήμα θα βρεθούν μεταξύ άλλων οι Καρνέζης, Μπίερσμιρ, Μαρίνος, Χριστοδουλόπουλος και Πετρόπουλος. Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο Νίκος Σπυρόπουλος που επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του ώστε να έχει ένα παιχνίδι στα πόδια ενόψει του αγώνα με τον Άρη.



Ο Νίκος Νιόπλιας ζήτησε από τους παίκτες του να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα το παιχνίδι και να κλείσουν με νίκη το πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ