Καϊμακόγλου: “Δεν έχουμε πετύχει τίποτα”
Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό, όμως ο Κώστας Καϊμακόγλου κρατά χαμηλούς τόνους για τη συνέχεια.
Το σημερινό ματς ήταν το πιο σημαντικό. Ήταν ένα σκληρό ματς, καταφέραμε να πάρουμε μία σημαντική νίκη και να σπάσουμε την έδρα του αντιπάλου. Όμως δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Χρειάζονται τρεις νίκες για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός μάς νίκησε στην κανονική περίοδο μέσα στην έδρα μας και αυτό το ματς πρέπει να λειτουργήσει σαν καμπανάκι“, δήλωσε ο διεθνής φόργουορντ.
Ο Αλέξ Μάριτς είπε: ” Αισθάνομαι πολύ καλά πλέον και είμαι έτοιμος να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου. Τώρα η πίεση έρχεται σε μας γιατί πρέπει να πάρουμε το επόμενο οπωσδήποτε στο ΟΑΚΑ. Πρέπει να παίζουμε σαν ομάδα ώστε να μεταφέρουμε την πίεση στον Ολυμπιακό“.
Από την μεριά του ο Ίαν Βουγιούκας, σχολίασε: ” Το ματς κρίθηκε στο ότι πολλοί από τους παίκτες μας ήταν καλοί. Ο Διαμαντίδης, ο Μπατίστ και γενικά παίξαμε καλό μπάσκετ. Όταν σπας την έδρα του αντιπάλου στο πρώτο παιχνίδι παίρνεις πλεονέκτημα, όμως κοιτάμε τα παιχνίδια ξεχωριστά και πάμε για τη νίκη την Κυριακή“.
Ο Μάικ Μπατίστ υπογράμμισε: ” Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε και το επόμενο ματς. Ο Ολυμπιακός είναι δύσκολη ομάδα. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι και την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Είναι πολύ σημαντική νίκη αυτή που πήραμε στο ΣΕΦ αλλά η εμπειρία μου μού έχει δείξει ότι δεν σημαίνει τίποτα”.