ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτη προπόνηση για Κασάνο

Τα αθλητικά του παπούτσια ξαναφόρεσε ο Αντόνιο Κασάνο κι έκανε την πρώτη του προπόνηση στο Μιλανέλο , μόλις 20 μέρες μετά την σοβαρή επέμβαση καρδιάς που υποβλήθηκε.

Πρώτη προπόνηση για Κασάνο
ANTONIO CASSANO E MASSIMILIANO ALLEGRI BUZZI

Με ένα γεμάτο 40λεπτο περπάτημα επανήλθε στην αθλητική ζωή ο Αντόνιο Κασάνο. Ο Ιταλός επιθετικός που συγκλόνισε με την περιπέτειά του την οικογένεια της Μίλαν επέστρεψε στο Μιλανέλο υγιής και με διάθεση να ξαναμπεί γρήγορα στην αγωνιστική δράση.

Η προσαρμογή του ξεκίνησε ήπια με περπάτημα γύρω από το κεντρικό γήπεδο του προπονητικού κέντρου της Μίλαν που διήρκεσε λίγο παραπάνω από μισή ώρα μαζί με τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στο Μιλανέλο ο Αντώνιο Κασάνο μίλησε με τεχνικό της Μίλαν Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και πολλά μέλη της ομάδας που ήταν εκείνη την ώρα παρόντα.

Στα μεταγραφικά των πρωταθλητών Ιταλίας , ο Κάρλος Τέβεζ συνεχίζει να απασχολεί αφού πρόκειται για φορ πρώτης γραμμής. Οι δύο πλευρές έχουν, μέχρι στιγμής, ανεπίσημες συνομιλίες οι οποίες όμως μπορούν να πάρουν επίσημο χαρακτήρα ανά πάσα στιγμή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK