ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η… μαγική χρονιά του Κάτσε

Με αφορμή το ότι μέχρι στιγμής ο Εργκους Κάτσε είναι τρίτος στη ψηφοφορία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον MVP της σεζόν, "χτενίζουμε" την εξαιρετική φετινή χρονιά του νεαρού και θυμόμαστε τις... διακρίσεις του.

Η… μαγική χρονιά του Κάτσε

Πιθανότατα ούτε ο ίδιος ο Εργκους Κάτσε δεν θα περίμενε μια τόσο… ονειρεμένη χρονιά. Ο νεαρός μέσος ήταν η αποκάλυψη του φετινού “Δικεφάλου” και ο κόσμος των “ασπρόμαυρων” τον… ανταμoίβει στην ψηφοφορία που κάνει η ΠΑΕ για τον πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας για την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ο Κάτσε μέχρι στιγμής είναι τρίτος στη “μάχη” που γίνεται για τον MVP του ΠΑΟΚ, έχοντας μάλιστα αφήσει πίσω του τους Αθανασιάδη και Σαλπιγγίδη, ενώ… μπροστά του είναι οι Κατσουράνης (δεύτερος) και Λίνο (πρώτος).

Αναμφίβολα το γεγονός πως οι φίλοι του “Δικεφάλου” τον έχουν τόσο ψηλά στη συγκεκριμένη ψηφοφορία δεν μπορεί να περάσει στα ψιλά… Αυτό αν μη τι άλλο δείχνει πως αναγνωρίζεται η προσφορά του νεαρού, για τον οποίο φέτος υπήρχαν διάφορα θετικά γεγονότα.

Οι… διακρίσεις του Κάτσε

Αρχικά κέρδισε θέση στην βασική ενδεκάδα και… μονιμοποιήθηκε σε αυτή αποτελώντας το “μηχανάκι” του ΠΑΟΚ στη μεσαία γραμμή ενώ οι καλές του εμφανίσεις επιβραβεύτηκαν με την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον “Δικέφαλο” διάρκειας 4,5 ετών. Και να ήταν μόνο αυτά;

Αναδείχθηκε καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος παίκτης της σεζόν και παράλληλα ήταν ανάμεσα στους καλύτερους μέσους της φετινής Σούπερ Λίγκας μαζί με τους Ντε Βινσέντι, Ολαιτάν, Ζέκα, Ράγιος και Αμπντούν.

Και το… κερασάκι στην τούρτα ήταν η κλήση του στην Εθνική Αλβανίας (την Παρασκευή πήρε χρόνο συμμετοχής στο ματς με την Νορβηγία), με τον τεχνικό αυτής, Τζιάνι Ντε Μπιάσι, να τονίζει για τον Κάτσε πως “μπορώ να συγκρίνω το στυλ παιχνιδιού του με του Τζενάρο Γκατούζο, είναι καλός αμυντικός μέσος”. Ε, όλα τα παραπάνω δεν είναι και λίγα για έναν 20χρονο ποδοσφαιριστή…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK