ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιαννακόπουλος: “Επιλεκτική διαρροή”

Με γραπτή δήλωση, ο Παύλος Γιαννακόπουλος εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για τη διαρροή των πρακτικών του Διοικητικού Συμβουλίου της 1ης Μαρτίου, της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Γιαννακόπουλος: “Επιλεκτική διαρροή”
Ο μέτοχος της ομάδας, χαρακτηρίζει επιλεκτικά τα αποσπάσματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, τονίζοντας πως στο επερχόμενο Δ.Σ μετά τον τελικό του Κυπέλλου θα θέσει προ των ευθυνών του, τον υπεύθυνο της διαρροής: «
Με μεγάλη λύπη, διαπίστωσα σήμερα ότι σε ημερήσια αθλητική εφημερίδα έχουν δημοσιευτεί επιλεκτικά αποσπάσματα των πρακτικών του ΔΣ με ημερομηνία 1/3/2010. Η επιλεκτική αυτή διαρροή είναι απαράδεκτη και έρχεται σε αντίθεση με τα Παναθηναϊκά ήθη. Ως εκ τούτου ενημερώνω ότι ανάμεσα στα υπόλοιπα θέματα του προσεχούς ΔΣ, θα θέσω προ των ευθυνών του τον όποιο υπαίτιο αυτής της διαρροής, που είναι αντίθετη σε οποιαδήποτε Παναθηναϊκή, αλλά και επιχειρηματική λογική. Με εκτίμηση Παύλος Γιαννακόπουλος »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ