Όχι μεγάλες αυξήσεις στα συμβόλαια
Σύμφωνα με όσα λένε στον ΠΑΟΚ, στις ανανεώσεις δεν υπάρχει δυνατότητα για γενναίες αυξήσεις. Θεωρείται πάντως δεδομένη η παραμονή των Παπαδόπουλου, Χαραλαμπίδη.
Μολονότι οι εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο και τη συμφωνία με τη NOVA έφεραν ικανοποίηση, το οικονομικό εξακολουθεί ν’ απασχολεί τα στελέχη της ΚΑΕ. Περιμένουν βέβαια στον “Δικέφαλο” το τι θα γίνει σε άλλα μέτωπα εσόδων για να έχει την ευχέρεια η ομάδα να προχωρήσει σε ουσιαστικές συζητήσεις με παίκτες.
Πάντως η γραμμή που υπάρχει για τις ανανεώσεις είναι πως ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να προχωρήσει σε μεγάλες αυξήσεις. Είναι λογικό το ενδιαφέρον ομάδων για παίκτες να δυσκολεύει την υπόθεση.
Το να μπει όμως σε μια διαδικασία ο ΠΑΟΚ να αυξήσει κατά πολύ τα συμβόλαια, θα προκαλέσει τρύπα στο ταμείο.
Για τους Παπαδόπουλο και Χαραλαμπίδη πάντως που αποτελούν προτεραιότητα, λέγεται πως δεν θα υπάρξει λογικά κανένα πρόβλημα και θα συνεχίσουν.
Βεζυρτζής: “Δεν μπορώ να βλέπω Ολυμπιακός-Παναθηναικός”
Εν τω μεταξύ, άκρως ενδιαφέροντα ήταν όσα ακούστηκαν στην Γ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ για το μπάσκετ. ” Δυστυχώς, ο ΠΑΟΚ δεν υπάρχει στον χάρτη του μπάσκετ. Σαν Βεζυρτζής δεν θέλω να βλέπω ανά τρεις ημέρες τους τελικούς Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Θα πρέπει ως Ερασιτέχνης να σκύψουμε πάνω από την ομάδα μπάσκετ. Το όνομά του ΠΑΟΚ μετρά για κάποιους ακόμη, αλλά να μην πάει άλλο έτσι γιατί θα γίνουμε Ίκαρος” .
Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος ανέφερε: ” Φυσικά και δεν συγκρίνονται οι αγωνιστικές επιδόσεις με τον παλιό ΠΑΟΚ. Και εμένα δεν μου αρέσει να βλέπω Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό συνέχεια και να χάνουμε από το Ρέθυμνο. Κάντε μία συγκέντρωση την άλλη εβδομάδα για να έρθουν όσοι ενδιαφέρονται. Σκεφτείτε ότι υπάρχουν και χρέη και χρειάζονται παλικάρια για να βγαίνουν μπροστά“.
Ο Θανάσης Κατσαρής τόνισε: ” Η λύση είναι ο επενδυτής, ίσως ο κ. Κοντομηνάς που είναι κοντά και τον ευχαριστούμε“.
Άρχισε το καμπ με 21 παίκτες
Τέλος, άρχισε το καμπ του ΠΑΟΚ στο οποίο συμμετείχαν 21 παίκτες (μεταξύ αυτών ήταν σήμερα και ο Δημήτρης Χαριτόπουλος) από την Α1, την Α2, αλλά και μικρότερων κατηγοριών.