Στην Παιανία ο Πατέρας
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νίκος Πατέρας, πήγε το απόγευμα του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και παρακολούθησε την τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν από το παιχνίδι της Κυριακής (18/01, 19:00) με τον Άρη στο Ολυμπιακό Στάδιο.
μεταγραφική σύσκεψη με τους Χενκ Τεν Κάτε, Κώστα Αντωνίου και Γιάσμινκο Βέλιτς. Οι “πράσινοι” θέλουν να προχωρήσουν άμεσα το μεταγραφικό πλάνο τους, με τον Βραζιλιάνο
Ντάβιντ και τον Ολλανδό
Ζόνεφελντ να αποτελούν τις πρώτες κινήσεις, ενώ έπονται και οι επόμενες.
Εν τω μεταξύ, χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του “τριφυλλιού”. Ο Ολλανδός τεχνικός πήρε 19 παίκτες στην αποστολή, μαζί με τον τρίτο τερματοφύλακα Ορέστη Καρνέζη, και άφησε εκτός τους Αντρέας Ίβανσιτς, Μαρσέλο Μάτος, Αντώνη Πετρόπουλο (έχασε αρκετές προπονήσεις λόγω ίωσης) και τους ανέτοιμους Γιάννη Γκούμα και Σωτήρη Λεοντίου.
Αντίθετα συμπεριελήφθη σε αυτήν μετά από πολύ καιρό σε αγώνα πρωταθλήματος ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, μετά και την πολύ καλή εμφάνισή του στο ματς με τον Πανθρακικό για το κύπελλο.
Οι “πράσινοι” θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη απέναντι στον Άρη ώστε να διατηρήσουν ζωντανές τις όποιες ελπίδες έχουν για τον τίτλο και να παραμείνουν στη δεύτερη θέση, εννέα βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.
Στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με το παιχνίδι κυπέλλου στην Κομοτηνή θα επιστρέψουν οι Καραγκούνης, Ζιλμπέρτο Σίλβα και Σπυρόπουλος που ξεκουράστηκαν. Μια πιθανή ενδεκάδα αποτελείται από τους: Γκαλίνοβιτς, Νίλσον, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Καραγκούνη, Κλέιτον (Γκάμπριελ), Σαλπιγγίδη και Μάντζιο.