Ο Ζαγοράκης επί παντός επιστητού σε συνέντευξη Τύπου
Επί παντός επιστητού θα μιλήσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θόδωρος Ζαγοράκης, σε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι τηςεπόμενης Τετάρτης (9/9) στις 13.30, στην αίθουσα συνεντεύξεων του γηπέδου της Τούμπας.
Ρωτήστε τον πρόεδρο
Μια πρωτότυπη ιδέα θα εφαρμοστεί ενόψει της συνέντευξης Τύπου του Ζαγοράκη, καθώς όπως ανακοινώθηκε ” η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και το ανανεωμένο www.paokfc.gr δίνουν τη δυνατότητα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να απευθύνουν όλα τους τα ερωτήματα στον Πρόεδρο της ομάδας, Θόδωρο Ζαγοράκη!
Στείλτε τα όλα τα ερωτήματά σας για την ομάδα μέχρι την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009 και διαβάστε στο www.paokfc.gr τις απαντήσεις του Προέδρου, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009, αμέσως μετά το τέλος της Συνέντευξης Τύπου προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.
Για την υποβολή της ερώτησής σας είναι απαραίτητα το ονοματεπώνυμο και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, τα οποία ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθούν“.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις, μετά από τον αγώνα με τον Λεβαδειακό και το ρεπό που ακολούθησε τη Δευτέρα. Το χαλαρό πρόγραμμα ακολούθησαν σε κανονικούς ρυθμούς ο Σορλέν και ο Νίκος Αραμπατζής, ενώ οι Κοντρέρας και Σνάουτσνερ συνέχισαν το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.
Ο Γκαρσία που έχει ένα επιφανειακό αιμάτωμα στη γάμπα και ο Κονσείσάο που έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Από την προπόνηση της Τρίτης απουσίαζαν οι διεθνείς Χαλκιάς, Φωτάκης, Κουτσιανικούλης, Mουσλίμοβιτς, λόγω υποχρεώσεων τους με τις εθνικές ομάδες, ενώ για προσωπικούς λόγους απουσίαζαν οι Τσιρίλο και Σαβίνι, οι οποίοι βρίσκονται στην Ιταλία.