ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκούμας στο contra.gr: “Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό”

Το contra.gr με αφορμή το κείμενο που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας βόλεϊ, επικοινώνησε με τον Γιάννη Γκούμα ο οποίος δήλωσε:

Γκούμας στο contra.gr: “Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό”
“Δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα αυτά που αναγράφονται στην ομοσπονδία του βόλεϊ. Δεν έχει επιτευχθεί μέχρι στιγμής συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και περιμένω τις εξελίξεις”, τόνισε αρχικώς ο αρχηγός των “πρασίνων”.

“Εμένα η επιθυμία μου ήταν και θα είναι να κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό”, κατέληξε στις δηλώσεις του στο contra.gr.

Η σχετική είδηση στην ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ

“ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΙ:Φεύγει απο τον ΠΑΟ ο Γκούμας

Στο Καλό Λιβάδι βρέθηκε ο διεθνής ποδοσφαιριστής Γιάννης Γκούμας μαζί με την έγκυο σύζυγο του(φωτό) και έψαχνε να βρεί τις Καραντάσιου/ Αρβανίτη, ενώ όπως τόνισε σε φιλική συντροφιά , δύσκολα θα μείνει στον Παναθηναικό και εντός της εβδομάδας αναμένεται να δώσει συνέντευξη Τύπου. Ο παίκτης του Παναθηναικού απόλαυσε τελικά τις διεθνείς Κουτρουμανίδου/ Αρβανίτη , αν και στεναχωρημένος απο την πρόταση του Παναθηναικού την οποία θεωρεί χαμηλή”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK