Τελειώνει του Νίστελροϊ, βλέπει έξοδο ο Ντιαρά
Σημαντικές εξελίξεις αναμένεται να υπάρχουν εντός των ημερών στο στρατόπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με την "As" ο Ρούουντ Φαν Νίστελροϊ αναμένεται να επεκτείνει σύντομα το συμβόλαιο του, την ώρα που η "Marca" κάνει λόγο για διαζύγιο με τον Ντιαρά.
Φαν Νίστελροϊ αναμένεται να επεκτείνει σύντομα το συμβόλαιο του, την ώρα που η “Marca” κάνει λόγο για διαζύγιο με τον Ντιαρά.
Στην περίπτωση του Ολλανδού η συγκεκριμένη εφημερίδα είχε δημοσιεύσει την πρόθεση της διοίκησης των
Μαδριλένων από τις 8 του περασμένου Οκτώβρη. Ο Πέτζα Μιγιάτοβιτς θέλει τον παίκτη να παραμείνει στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” και με τη σύμφωνη γνώμη
του Μπερντ Σούστερ οι συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας ως το 2010. Αυτή τη φορά όμως το προχωρά ακόμα περισσότερο και αποκαλύπτει πως το νέο συμβόλαιο του 31χρονου επιθετικού με τους “μερένγκες” θα υπογραφεί μετά το παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής για το Τσάμπιονς Λιγκ, με αντίπαλο τη Βέρντερ Βρέμης.
Την αντίθετη πορεία από τον Νίστελροϊ αναμένεται να πάρει ο Ντιαρά. Ο μέσος από το Μάλι δεν βρίσκεται στις επιλογές του προπονητή του και αναμένεται να δει την πόρτα της εξόδου. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δωθεί η “μαύρη λίστα” με τους παίκτες της “βασίλισσας” που θα αφήσουν τη Μαδρίτη και όπως αναφέρει η “Marca” o πρώην μέσος της Λιόν είναι ένας απ’ αυτούς.