ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοινώθηκε ο Βαρέλα

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι και επίσημα από το απόγευμα της Τρίτης ο Γκιγιέρμο Βαρέλα, ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ανακοινώθηκε ο Βαρέλα

Ο 20χρονος πρώην δεξιός μπακ της Πενιαρόλ εντυπωσίασε τους ανθρώπους των πρωταθλητών Αγγλίας τον περασμένο Μάιο όταν πέρασε από δοκιμές στο Κάρινγκτον, υπέγραψε συμβόλαιο και έγινε ο 11ος Νοτιοαμερικανός παίκτης που εντάσσεται στην Γιουνάιτεντ.

Ο Γκιγιέρμο Βαρέλα, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ουρουγουάη στο Παγκόσμιο Κύπελλο U20 της Τουρκίας, δήλωσε μετά την επίτευξη της συμφωνίας: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος που αποτελώ μέλος αυτού του συλλόγου, ενός εκ των μεγαλύτερων του κόσμου. Όπως όλοι γνωρίζουν πρόκειται για μία τεράστια ομάδα που έχει κερδίσει τα πάντα και εύχομαι να συνεχιστεί αυτό”.

Το απόκτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τέλος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετοί ισπανόφωνοι στο δυναμικό της νέας του ομάδας. Υπενθυμίζεται ότι τον Σεπτέμβριο του 2012 αποκτήθηκε ο Χιλιανός επιθετικός Άνχελο Ενρίκες, ο οποίος δόθηκε δανεικός στην Γουίγκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK